Voor mensen die nieuwe contacten op willen doen, bieden wij ontmoetingsplekken en sociale activiteiten: gericht op doelgroep of interessegebied of er wordt samen gegeten.

SAMEN IS LEUKER
Inwoners kunnen een oproep plaatsen om nieuwe mensen te leren kennen en deel te nemen aan groepsactiviteiten. Tijdens deze activiteiten is er speciale aandacht voor het stimuleren van de verbinding tussen de deelnemers.

NETWERKCOACH EN SOCIAAL MAKELAAR
Voor inwoners die n├ęt wat meer ondersteuning nodig hebben om hun sociaal netwerk in stand te houden of uit te breiden en daarmee maatschappelijk actief blijven.

GEMEENSCHAPSHUIZEN
In zes gemeenschapshuizen -verspreid over de dorpen in de gemeente Drimmelen- kunnen inwoners deelnemen aan sociaal-culturele activiteiten waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan.

EET- EN STEUNPUNTEN
In diverse eet- en steunpunten zijn (kwetsbare) ouderen die zelfstandig wonen welkom voor waardevolle ontmoetingen, sociaal-culturele activiteiten en een gezonde maaltijd.

TELEFOONCIRKEL
De telefooncirkel is er voor iedereen die behoefte heeft aan regelmatig contact. Het geeft een gevoel van zekerheid als iemand regelmatig informeert of alles in orde is.

ONLINE ACTIVITEITEN
Om de week wordt er op donderdag vanuit SWO een online bijeenkomst gehouden. In deze bijeenkomsten komen we gezellig bij elkaar om leuke gesprekken te voeren en bereid ik ook een quiz voor, iedere keer met een ander thema.

Aankomende evenementen

Geen aankomende evenementen gevonden