Ontmoeting

Voor mensen die nieuwe contacten op willen doen, bieden wij ontmoetingsplekken en sociale activiteiten: gericht op doelgroep of interessegebied of er wordt samen gegeten.

SAMEN IS LEUKER
Inwoners kunnen een oproep plaatsen om nieuwe mensen te leren kennen en deel te nemen aan groepsactiviteiten. Tijdens deze activiteiten is er speciale aandacht voor het stimuleren van de verbinding tussen de deelnemers.
Lees hier meer over SiL

NETWERKCOACH EN SOCIAAL MAKELAAR
Voor inwoners die nét wat meer ondersteuning nodig hebben om hun sociaal netwerk in stand te houden of uit te breiden en daarmee maatschappelijk actief blijven.
Lees hier meer over Netwerk en Sociaal Makelaar 

GEMEENSCHAPSHUIZEN
In zes gemeenschapshuizen -verspreid over de dorpen in de gemeente Drimmelen- kunnen inwoners deelnemen aan sociaal-culturele activiteiten waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan.
Lees hier meer over Gemeenschapshuizen

EET- EN STEUNPUNTEN
In diverse eet- en steunpunten zijn (kwetsbare) ouderen die zelfstandig wonen welkom voor waardevolle ontmoetingen, sociaal-culturele activiteiten en een gezonde maaltijd.
Lees hier meer over Eet- en Steunpunten

SCOOTMOBIELGROEP
Deze groep gaat met begeleiding van vrijwilligers samen op pad in de regio.
De vrijwilligers bewaken de veiligheid, plannen de route en handelen in geval van calamiteiten.
Lees hier meer over Scootmobielgroep

TELEFOONCIRKEL
De telefooncirkel is er voor iedereen die behoefte heeft aan regelmatig contact. Het geeft een gevoel van zekerheid als iemand regelmatig informeert of alles in orde is.
Lees hier meer over Telefooncirkel

ONLINE ACTIVITEITEN
Om de week wordt er op donderdag vanuit SWO een online bijeenkomst gehouden. In deze bijeenkomsten komen we gezellig bij elkaar om leuke gesprekken te voeren en bereid ik ook een quiz voor, iedere keer met een ander thema.
Lees hier meer over Online activiteiten

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

replica omega watch bracelets gucci g chrono watch replica fake hublot swiss replik fake genuine hublot Replica replica panerai knockoff guide