Ontmoeting

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.
Excuses voor het ongemak.

Voor mensen die nieuwe contacten op willen doen, bieden wij ontmoetingsplekken en sociale activiteiten: gericht op doelgroep of interessegebied of er wordt samen gegeten.

SAMEN IS LEUKER
Inwoners kunnen een oproep plaatsen om nieuwe mensen te leren kennen en deel te nemen aan groepsactiviteiten. Tijdens deze activiteiten is er speciale aandacht voor het stimuleren van de verbinding tussen de deelnemers.
Lees hier meer over SIL.

NETWERKCOACH
Voor inwoners die nét wat meer ondersteuning nodig hebben om hun sociaal netwerk in stand te houden of uit te breiden en daarmee maatschappelijk actief blijven.
Meer informatie over netwerkcoach volgt.

GEMEENSCHAPSHUIZEN
In vijf gemeenschapshuizen -verspreid over de dorpen in de gemeente Drimmelen- kunnen inwoners deelnemen aan sociaal-culturele activiteiten waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan.
Meer over gemeenschapshuizen volgt.

EET- EN STEUNPUNTEN
In diverse eet- en steunpunten zijn (kwetsbare) ouderen die zelfstandig wonen welkom voor waardevolle ontmoetingen, sociaal-culturele activiteiten en een gezonde maaltijd.
Lees hier meer over Eet- en Steunpunten

SCOOTMOBIELGROEP
Deze groep gaat met begeleiding van vrijwilligers samen op pad in de regio.
De vrijwilligers bewaken de veiligheid, plannen de route en handelen in geval van calamiteiten.
Meer informatie over scootmobielgroep volgt.

replica omega watch bracelets gucci g chrono watch replica fake hublot swiss replik fake genuine hublot Replica replica panerai knockoff guide