Gemeenschapshuizen 

In alle kernen van Drimmelen zijn één of meerdere gemeenschapshuizen waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten. SWO is bij 2 gemeenschapshuizen betrokken, namelijk bij Plexat in Wagenberg en ontmoetingsruimte Ganshoek in Lage Zwaluwe. Op beide locaties zijn vrijwilligers actief die zorgen voor het beheer van de ruimte en voor de organisatie van de activiteiten. De ontmoetingsactiviteiten worden georganiseerd voor senioren maar iedereen is welkom. Zo kun je deelnemen aan biljarten, kaarten, bridge, sjoelen, handwerken/hobbyen, jeu de boules, koersbal, gymnastiek. Maar je bent ook welkom voor alleen een bakje koffie of een gezamenlijke maaltijd. Heb je meer ondersteuning nodig dan is er op 1 of meerdere dagen extra begeleiding aanwezig die je waar nodig helpt. Voor meer informatie over deze extra begeleiding kun je contact opnemen met de wijkzuster of met SWO. 

Steunpunten Kloosterhof en Patrijspoort in Made zijn woonvoorzieningen voor senioren met daarbij een ontmoetingsruimte. Beide steunpunten hebben een bewonerscommissie die een beroep kan  doen op SWO voor ondersteuning.
De ontmoetingsruimte is bedoeld om bewoners en omwonenden met elkaar in contact te brengen. Je kunt er komen kaarten, biljarten, jeu de boules, koffie drinken, samen eten enz.   

Aankomende evenementen