Ben je op zoek naar iemand met wie je iets gezelligs kunt ondernemen? SIL brengt mensen met dezelfde wensen en interesses bij elkaar.  
SIL heeft een website waarop je een oproepje kunt plaatsen. Deze oproepjes plaatsen we ook (anoniem) op de tweewekelijke pagina in ’t Carillon. 

Als je een oproep wilt plaatsen op de website of wilt reageren op een oproep dan is het nodig om je te registreren. Op de website wordt uitgelegd hoe dit werkt.  
Ben je niet in de gelegenheid om dit zelf te doen, neem dan contact met SIL op. Dan plaatsen wij de oproep voor jou. sil@swodrimmelen.nl   

Hoe maak je een oproep?  
Vermeld in korte bewoordingen wie je bent, wat je interesses zijn en waarvoor je iemand zoekt. Bijvoorbeeld: ‘Ik hou van fietsen en ben op zoek naar een fietsmaatje om samen tochten van ca. 20 km te maken.’   

Hoe reageer je op een oproep?  
Zie je een oproep staan die je aanspreekt, dan kun je hierop via de website reageren. Hiervoor is het wel nodig om je te registreren. Op de site wordt uitgelegd hoe dit werkt.  Ben je niet in de gelegenheid om dit zelf te doen, neem dan contact met SIL op. 

Hoe gaat het contact verder?  
Is er een match, dan wisselt SIL de contactgegevens uit, zodat je met elkaar kunt afspreken. Als je daar behoefte aan heeft, kan een vrijwilliger van SIL aanwezig zijn om het eerste contact te leggen. Hierna trekt SIL zich terug en is verder contact de verantwoordelijkheid van jullie beiden.  

Aankomende evenementen

Geen aankomende evenementen gevonden