Op deze pagina staat hoe SWO ervoor zorgt dat de informatie van deze website correct is en hoe omgegaan wordt met e-mail, copyright en links van derden.

SWO is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan om deze actueel, volledig, veilig en juist te houden. SWO behoudt zich het recht voor de informatie op enig moment te wijzigen. Het Nederlands recht is van toepassing. De toegankelijkheid van deze website is voor de SWO en haar gebruikers erg belangrijk. SWO zorgt ervoor dat de website voldoet aan de web richtlijnen van de overheid.
Komt u desondanks informatie tegen die niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Gebruik hiervoor onze contactpagina.

E-mail afhandeling
Wij zorgen dat uw e-mail bij de juiste persoon of afdeling komt en dat u binnen vijf werkdagen een reactie ontvangt.
SWO beschermt de communicatie via e-mail en internet zo optimaal mogelijk. Echter, SWO kan de beveiliging van dergelijke berichten en informatiestromen tegen manipulatie of misbruik niet garanderen. Daarom raadt de WO af vertrouwelijke informatie per e-mail te zenden en aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van manipulatie en misbruik van deze informatie.

Copyright
Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook (teksten, formulieren, afbeeldingen, kaarten, geluids- en videofragmenten etc.) is eigendom van SWO, behalve als anders is vermeld. De gebruiker mag – met bronvermelding – eruit citeren, de inhoud van de website kopiëren, verspreiden en doorgeven maar niet bewerken.

Links
Op verschillende plaatsen in deze website wordt toegang geboden tot internetsites die door derden worden onderhouden. SWO is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kan ook niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites.

April 2021

Aankomende evenementen

Geen aankomende evenementen gevonden