Online bijeenkomst

‘Tijd voor een gezellig, leerzaam online koffie moment’ 

Om de week wordt er op donderdag vanuit SWO een online bijeenkomst gehouden. In deze bijeenkomsten komen we gezellig bij elkaar om leuke gesprekken te voeren en bereid ik ook een quiz voor, iedere keer met een ander thema. Dit is erg leuk en zeker ook nog eens leerzaam! 

Ook levert het natuurlijk een grote bijdrage om op een leuke manier digitaal vaardiger te worden.

Zoals hierboven al verteld is de bijeenkomst om de week. Ik zorg ervoor dat alle deelnemers een week voor de bijeenkomst de link ontvangen via de mail. Het enige wat de deelnemers hoeven te doen is op de link te klikken en zo komen ze automatisch in de bijeenkomst. 

Ook voeg ik altijd een bestandje toe in de mail over hoe het programma ‘Zoom’ (het programma waar we de online bijeenkomst mee houden) werkt. 

Vanuit SWO hebben we tablets die je gratis kunt lenen, je hebt dus zelf geen digitale middelen nodig. Het enige wat je nodig hebt is Wifi. 

Ook geven wij uitleg over hoe deze tablets werken, dus mocht je hier nog geen ervaring mee hebben dan is dit niet erg!

Het lijkt ons erg leuk als er mensen deel willen nemen aan onze online bijeenkomsten. Want je weet wat ze zeggen; ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’

Mocht dit je wat lijken of ken je iemand waarvan je denkt dat die dit wel heel leuk zou vinden, aarzel niet en bel naar SWO. Dan wordt je op de donderdag door mij terug gebeld, want dan ben ik aanwezig op kantoor. Het nummer van SWO is: 0162 451 894.

Hopelijk zie ik jullie snel!

Met vriendelijke groet,

Megan Joore, stagiaire SWO Drimmelen

Aankomende evenementen