Klussendienst

Kleine klussen in en om het huis

Voor particuliere inwoners van de gemeente Drimmelen beschikken we over vrijwilligers van de Klussendienst of een aanbieder tegen een kleine vergoeding via het platform MPij. Beiden zijn voor kleine klussen in en om het huis.

MPij

Hebt u het thuis op orde, maar is er (structureel) onderhoud nodig of wilt u het huis op orde krijgen, dan kunnen wij helpen met de volgende diensten:
– Tuinman
– Klusjesman
– Computerhulp
– Gezelschap
Wilt u een afspraak met een aanbieder, klik dan op de button “afspreken”. De eerste keer maakt u een gebruikers account aan met uw e-mail adres en een wachtwoord.
Zaken zoals groot schilderwerk, verbouwingen, verhuizingen, groot en structureel tuinonderhoud vallen niet onder MPij.

Kosten
De kosten variëren per aanbieder en betaling verloopt via MPij.
MPij ondersteunt het hele digitale proces van begin tot eind en ontvangt een klein percentage voor de bemiddeling. Hierdoor is het een betrouwbaar platform en werkt fiscaal gezien volgens de regeling dienstverlening aan huis. Hoe meer inwoners gebruikmaken van dit platform hoe betaalbaarder het blijft.

voor vragen over MPij:
www.mpij.nl/swo
E. mpij@swodrimmelen.nl
T. 076-231 13 11

Klussendienst

De vrijwilligers van de Klussendienst ondersteunen mensen die geen beroep kunnen doen op kinderen, buren of andere familieleden en die het financieel wat moeilijker hebben.

De Klussendienst verricht kleine klussen in en rondom het huis zoals het repareren van kapotte verlichting of een lekkende kraan, het ophangen van gordijnen of het aanbrengen van tochtstrippen en aansluiten van apparatuur. Ook voor licht sjouwwerk en het instellen van radio- en tv-zenders kunt u de Klussendienst bellen. Daarnaast kan de Klussendienst eenmalig klein tuinonderhoud doen zoals het snoeien van een struik of overhangende tak.

Zaken zoals schilderwerk, verbouwingen, verhuizingen, groot en structureel tuinonderhoud vallen niet onder de werkzaamheden van de Klussendienst. Mocht een klus te groot zijn voor de Klussendienst dan verwijzen wij u naar een betrouwbaar lokaal bedrijf die uw klus wel kan oppakken.

Kosten
De Klussendienst kost € 2,50 per half uur + de kosten voor eventuele materialen die de klusjesman namens u gekocht heeft. Er is een minimale bijdrage van € 2,50 per klus.
U betaalt het bedrag contant en rechtstreeks (liefst gepast) aan de klusjesman. Komt een bepaalde klus voor rekening van de verhuurder van uw woning, dan nemen wij in overleg met u contact op met de verhuurder.

Klussen aanmelden:
E. info@swodrimmelen.nl
T. 0162–45 18 94

replica omega watch bracelets gucci g chrono watch replica fake hublot swiss replik fake genuine hublot Replica replica panerai knockoff guide