Klussendienst

Kleine klussen in en om het huis

Voor particuliere inwoners van de gemeente Drimmelen beschikken we over vrijwilligers van de Klussendienst.

Klussendienst

De vrijwilligers van de Klussendienst ondersteunen mensen die geen beroep kunnen doen op kinderen, buren of andere familieleden en die het financieel wat moeilijker hebben.

De Klussendienst verricht kleine klussen in en rondom het huis zoals het repareren van kapotte verlichting of een lekkende kraan, het ophangen van gordijnen of het aanbrengen van tochtstrippen en aansluiten van apparatuur. Ook voor licht sjouwwerk en het instellen van radio- en tv-zenders kun je  de Klussendienst bellen. Daarnaast kan de Klussendienst eenmalig klein tuinonderhoud doen zoals het snoeien van een struik of overhangende tak.

Zaken zoals schilderwerk, verbouwingen, verhuizingen, groot en structureel tuinonderhoud vallen niet onder de werkzaamheden van de Klussendienst. Mocht een klus te groot zijn voor de Klussendienst dan verwijzen wij je naar een betrouwbaar lokaal bedrijf die jouw klus wel kan oppakken.

Kosten
De Klussendienst kost € 2,50 per half uur + de kosten voor eventuele materialen die de klusjesman namens u gekocht heeft. Er is een minimale bijdrage van € 2,50 per klus.
Je betaalt het bedrag contant en rechtstreeks (liefst gepast) aan de klusjesman. Komt een bepaalde klus voor rekening van de verhuurder van je woning, dan nemen wij in overleg met jou contact op met de verhuurder.

Klussen aanmelden:
E. info@swodrimmelen.nl
T. 0162–45 18 94

Aankomende evenementen