Kennismakingsbijeenkomst Online Dienstenplatform Mpij.

Wil je iets betekenen voor een ander, heb je talenten en wil je iets bijverdienen? Meld je dan aan op het nieuwe onlinedienstenplatform Mpij.
SWO start met samenwerkingspartner Mpij een pilot om te onderzoeken of er belangstelling is in onze gemeente om (vrijwilligers)werk te doen tegen een vergoeding. SWO neemt daarin de rol van makelaar tussen aanbieder en vrager.
We starten met de diensten klussen, tuinonderhoud en gezelschap bieden/oppassen. Deze diensten zijn een aanvulling op ons gesubsidieerd aanbod.
Heb je interesse kom dan vrijblijvend naar onze inloopbijeenkomst op:
Dinsdag 12 juni a.s. tussen 17.00 en 19.30 uur.
Locatie: Kantoor SWO, Gezondheidscentrum Het Vierendeel te Made. Ons kantoor zit op de eerste verdieping, naast de wachtruimte van het bloedprikken, lift is aanwezig.
Er wordt uitleg gegeven over het dienstenplatform, de website van Mpij en welke voorwaarden er zijn om hieraan deel te nemen. Het is mogelijk om direct een profiel aan te maken en een digitale pasfoto te laten maken voor op deze website.
Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom vanaf 17.00 uur op het moment dat het u schikt. Heeft u vragen neem dan s.v.p. contact op met Riekje van Vugt of Mireille Lemmens van SWO 0162-451894. Een mail sturen kan ook naar mireille.lemmens@swodrimmelen.nl of riekje.vanvugt@swodrimmelen.nl
Bent u nieuwsgierig, neem alvast een kijkje op http://www.mpij.nl/swo

Aankomende evenementen