Workshops MEE West – Brabant

Workshop autisme Belevingscircuit
Kan jij je echt inleven in iemand met autisme? Dit is een goede vraag. Wij geloven erin dat dit nog beter kan op het moment dat jij zelf hebt ervaren hoe het is om autisme te hebben. Geef je daarom snel op en ervaar hoe het leven van mensen met autisme kan zijn om nog beter te kunnen aansluiten bij mensen met autisme.

De workshop is op 6 juni van 19:00 tot 22:00u. Ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop, ontvang je een uitnodiging met praktische informatie. 

Inschrijfformulier workshop autisme Belevingscircuit: https://forms.gle/xmBpwaccUi4kR4KJ9

Workshop moeilijke dingen makkelijk maken
In Nederland beheerst 60% van de mensen een taalniveau van B1 of lager, terwijl de meeste communicatie binnen Nederland zich richt op C1 niveau. Ben jij je bewust dat veel communicatie voor een groot gedeelte van de bevolking onbegrijpelijk is? De workshop ‘Moeilijke dingen makkelijk maken’ richt zich op het vergroten van bewustwording en vaardigheden rondom taal en jouw taalgebruik.

De workshop is op 26 september 2023 van 19:00 tot 22:00 uuru. Ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop, ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.   

Inschrijfformulier workshop moeilijke dingen makkelijk maken: https://forms.gle/ztPTTxMcXNZVnea99

Workshop herkennen van en omgaan met mensen met NAH
Naar schatting krijgen jaarlijks 140.000 mensen te maken met een vorm van hersenletsel. Dit gaat om grote aantallen. NAH kan al ontstaan door een val op de fiets en is vaak minder onschuldig als dat je zou denken. Des te meer een reden om de workshop: Herkennen van en omgaan met mensen met NAH te volgen. 

De workshop is op 5 oktober van 09:30 uur tot 12:30 uur. Ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop, ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.  

Inschrijfformulier workshop NAH met belevingsoefeningen: https://forms.gle/1sUibws2s6daxaLD6

Workshop teken je MEE?
Waarom is visualiseren zo belangrijk?
* Omdat 90% van de informatie die naar je hersenen wordt gestuurd visueel is.
* Je hersenen 60.000 keer sneller visuele informatie verwerkt dan tekst.
* Informatie met beeld beter wordt onthouden.
Heeft dit je interesse gewekt en wil je weten hoe je dit doet? Geef je dan snel op voor de workshop Teken je MEE?

De workshop is op 14 november van 09:30 tot 12:30 uur. Ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop, ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.   

Inschrijfformulier workshop teken je MEE?: https://forms.gle/1S4hfzYJdJz19pov6

Aankomende evenementen