Woonscan
Wonen

Woonscan

Iedereen wil comfortabel en zorgeloos in zijn of haar eigen huis kunnen blijven wonen. Daarom hebben we bij SWO de Woonscan.

Met de Woonscan kijken kijken vrijwilligers van SWO samen met jou naar je woning. Hoe staat het ervoor met de veiligheid? Kun je makkelijk en zonder zorgen rondlopen, zelfs als je gezondheid wat minder wordt? Onze enthousiaste vrijwilligers staan klaar om je te helpen. Ze geven persoonlijk advies en tips om jouw huis nog fijner en veiliger te maken.

Professioneel advies en maatwerk

Wil je graag advies of hulp bij het aanpassen van je woning? Wij brengen je in contact met betrouwbare lokale organisaties en bedrijven die hier alles van weten. Denk aan een makelaar of architect die gespecialiseerd is in seniorenhuisvesting, of een ergotherapeut die kan adviseren over handige aanpassingen en hulpmiddelen.

Zoek je bijvoorbeeld een aannemer of installateur om een badkamer en slaapkamer op de benedenverdieping te realiseren? Of misschien een hovenier voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij zorgen ervoor dat je de juiste mensen vindt die je kunnen helpen. Voor kleinere klusjes kun je ook terecht bij de Klussendienst van SWO.

Klinkt goed, toch? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en plan een Woonscan. Wil je liever als vrijwilliger aan de slag? Ook dat kan! Klik hieronder op jouw voorkeur.

Aankomende evenementen

Geen aankomende evenementen gevonden