Want we doen het… samen!

Nieuwjaarsreceptie SWO luidt feestelijk jubileumjaar in

Mantelzorgers, Cliënten, samenwerkingspartners, oud-collega’s en een grote afvaardiging vanuit de gemeente: de nieuwjaarsreceptie in De Korenbeurs vorige week donderdagmiddag werd goed bezocht. Gezamenlijk werd het glas geheven op een feestelijk jubileumjaar dat hiermee een spetterende aftrap kende.

Het officiële gedeelte werd ingeluid door achtereenvolgens een speech van wethouder Harry Bakker (met ‘welzijn’ in zijn portefeuille) en de onthulling van het jubileumprogramma door directeur Peter Franken. Bakker roemde de verbondenheid van SWO, volgens hem de grootste kracht van deze stichting. “Een professionele organisatie die echt overal aanwezig is en op zovele vlakken de helpende hand biedt.”

Feestlogo

Eenzelfde compliment maakte Franken vervolgens richting ‘zijn’ toegewijde mensen. Hij spreekt van sociale veerkracht en het feit dat SWO letterlijk mensen samen brengt, zoals ook het feestlogo laat zien dat onthuld wordt door bestuursvoorzitter Jiske Twilt.

Fotowedstrijd

Hierna licht Franken alvast een tipje van de sluier op inzake het jubileumprogramma. De handen gaan uit de mouwen voor NL doet, er wordt stilgestaan bij het eerste lustrum van Automaatje in maart, een flitsende fotowedstrijd gaat ‘samenwerking’ in beeld brengen, de vrijwilligers worden in juli getrakteerd op een riviercruise en ‘Hap & Stap’ gaat zijn naam eer aandoen, uiteraard wordt uitgebreid stilgestaan bij de week van de mantelzorg en wordt in december ook nog een minicongres georganiseerd. Kortom: verbinding in optima forma.  

(Bron: ‘t Carrilon, Door Wiljan Broeders)

Aankomende evenementen