Vrijwilligers gezocht voor beheergroep Plexat

SWO (Stichting Welzijn & Ondersteuning) is op zoek naar vrijwilligers die de beheergroep van Plexat willen helpen met hun werkzaamheden voor alle ouderen van Wagenberg.

Al bijna 20 jaar wordt de benedenverdieping van Plexat overdag op doordeweekse dagen door SWO gehuurd. Een groep vrijwilligers die tezamen de beheergroep vormen zorgen dagelijks dat de ruimte opengesteld wordt, koffie en thee klaar staat en dat er activiteiten voor alle ouderen van Wagenberg georganiseerd worden, zoals jeu de boules, bridgen, biljarten, kaarten, handwerken, bingo, zitgymnastiek, gezamenlijk eten en koffie drinken.

De beheergroep is op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel in de week de gastvrouw/gastheer rol wil vervullen in Plexat, het liefst donderdag- of vrijdagmiddag.

Heb je interesse en/of wil je meer informatie neem dan contact op met SWO 0162-451894 of loop eens binnen bij Plexat.

Eetpunt Plexat zoekt nieuwe deelnemers
Iedere derde woensdag van maand organiseren vrijwilligers van de beheergroep van Plexat een eetpunt. Er wordt dan in de middag een 3-gangen menu geserveerd. Gemiddeld doen hier tussen 15 en 20 personen aan deelnemen, maar er is plaats voor 30 personen. Door corona heeft het eetpunt anderhalf jaar stil gelegen en hebben we geen nieuwe deelnemers kunnen inschrijven. Vanaf nu is dit weer mogelijk. Dus heb je zin om gezellig samen te komen eten, geef je dan nu op bij Ria Marijnissen 076-5931175 of loop een keertje binnen bij Plexat.

Aankomende evenementen