Vacature mentorschap West-Brabant

Mentoren voor Mentorschap West-Brabant

Ben jij die betrokken mentor met bijzondere aandacht voor je cliënt?

Mentorschap West-Brabant draagt zorg voor de aanvraag, bemiddeling en ondersteuning van vrijwillig mentoren voor kwetsbare mensen. Zij zijn werkzaam in de regio West-Brabant.

Een mentor ondersteunt bij het nemen van beslissingen en komt op voor de belangen van de cliënt op het gebied van zorg en welzijn. Het gaat daarbij om mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, dementie, NAH of een psychiatrische aandoening.

Ben jij:
Geïnteresseerd in mensen, heb je inlevingsvermogen, levenservaring, kun je goed signaleren, grenzen stellen en ben je communicatief sterk. En wil je echt het verschil maken voor iemand?

Dan zijn zij op zoek naar jou!

Mentorschap West-Brabant biedt scholing, ontmoeting met andere mentoren en ondersteuning. Je hebt flexibele werktijden die je zelf kunt indelen.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Mentorschap West-Brabant, neem dan contact op met Myriam Söder, coördinator bij Mentorschap West-Brabant (076-5083537 of info@mentorschapwestbrabant.nl). Of neem alvast een kijkje op de website www.mentorschapwestbrabant.nl.

Wil jij jouw vrijwilligersvacatures ook in de schijnwerpers?
Neem dan contact op met het Vrijwilligers Informatiepunt

Aankomende evenementen