Theatervoorstelling: ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ op 10 december in De Cour

Een positief verhaal over dementie

De gemeente Drimmelen organiseert samen met de KBO, de W-groep en het Dementienetwerk op vrijdag 10 december 2021 de theatervoorstelling: ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ van MATZER Theaterproducties. Een indrukwekkende voorstelling over dementie. De voorstelling is gratis.

Waar gaat de voorstelling over?

Met Je kunt me gerust een geheim vertellen [morgen ben ik het toch weer vergeten] gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. Een voorstelling voor theaterliefhebbers maar ook voor mantelzorgers, vrijwilligers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking zal komen. Actrice Juul Vrijdag speelt zowel de rol van de dementerende moeder als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker.

Wanneer en waar?

  • Datum:   vrijdag 10 december 2021
  • Tijd:       inloop vanaf 13.30 uur, de voorstelling start om 14.00 uur
  • Locatie: De Cour, Markstraat 6 in Terheijden
  • Gratis toegang

Na de voorstelling kunt u kennismaken met lokale deskundigen en algemene vragen stellen. Bijvoorbeeld over wanneer u aan de bel moet trekken, bij wie u dat moet doen, etc. Ook is er aandacht voor de campagne “we zijn zelf het medicijn” van de GGD. Het geheel duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor de theatervoorstelling via SWO Drimmelen. In tegenstelling tot het eerdere bericht, ontvangt u na aanmelding geen kaart. De aanmeldingen worden door SWO Drimmelen bijgehouden. Graag aan te melden vóór 1 december 2021. De voorstelling is gratis en u krijgt een kopje koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht de voorstelling vol zitten, dan ontvangt u daar na uw aanmelding bericht over. Voor het bezoek aan de theatervoorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs (QR code) nodig.

  • Via e-mail: aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@swodrimmelen.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw gegevens, het aantal personen, een telefoonnummer én dat het gaat over de aanmelding voor de voorstelling over dementie (Je kunt me gerust een geheim vertellen) in de Cour.
  • Telefonisch aanmelden kan ook: dat kan door tussen 09.00-12.30 uur te bellen naar: 0162- 451894

Kijk voor meer informatie en de trailer van de voorstelling op: www.theaterendementie.nl

Of op Wijzijndrimmelen.nl > evenementenkalender > 10 december 2021.

*Coronamaatregelen: Bovenstaande is onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Mochten er wijzigingen komen die betrekking hebben op het bezoek aan deze voorstelling, dan laten we u dat na uw aanmelding tijdig weten. 

Bron: MATZER Theaterproducties