Picknickkleden SWO te gebruiken door alle inwoners van Drimmelen

Heb jij hem al gezien, het picknickkleed van SWO met de gelukspunten in Drimmelen? Een aantal vrijwilligers hebben ons al een foto gestuurd van hun Fika-momentje. Reacties zijn altijd welkom.

Vanaf nu kunnen alle inwoners van Drimmelen een picknickkleed komen lenen bij SWO om samen met anderen een Fika-moment te beleven. Fika is een Scandinavisch gebruik waarbij je even een pauzemoment neemt om samen iets te eten en drinken en gezellig bij te praten. Vraag bijvoorbeeld de buurvrouw of een vriend of vriendin waar je al lang geen contact mee hebt gehad door corona. We hopen dat je met mensen uit je omgeving op pad gaat om samen even een geluksmomentje te vinden.

Wil jij ook een picknickkleed lenen, kom dan op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur naar het kantoor van SWO in het gezondheidscentrum Het Vierendeel (op de eerste verdieping) in Made. Ze liggen voor je klaar. We wensen iedereen veel plezier. We zouden het leuk vinden als geluksmomentjes met ons gedeeld worden via social media Stichting Welzijn & Ondersteuning Drimmelen.

Aankomende evenementen