Ontmoetingsdag van SIL (Samen Is Leuker)

Op donderdag 4 oktober 2018 wordt voor de 4de keer een SIL dag georganiseerd. Dit keer een fiets/wandelactiviteit in Hooge Zwaluwe.

“Een gezellige en informatieve activiteit met volop gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers”

De ontvangst is om 10.00 uur bij molen “Zeldenrust” Kerkdijk 19 in Hooge Zwaluwe.
Daar krijgen we uitleg over de molen en, voor degene die durven en goed ter been zijn, een klim naar boven in de molen. Afhankelijk van de tijd die dit bezoek in beslag neemt gaan we eerst lunchen of gaan we de andere bezienswaardigheden in Hooge Zwaluwe bezoeken. Tijdens de lunch is er voldoende ruimte om met de andere deelnemers in contact te komen en kennis te maken. Wie weet zit er wel iemand bij waar je een klik mee hebt en na deze dag nog andere activiteiten mee kunt gaan ondernemen.
We verwachten om circa 15.00 uur de dag af te ronden.

De eigen bijdrage is € 2,50 dit is inclusief koffie/thee, een lunch en het bezoek aan de Molen.
Je kunt je aanmelden tot 1 oktober 2018 bij:
Mireille Lemmens via 0162-451894 of mireille.lemmens@swodrimmelen.nl

Bij de molen is het moeilijk parkeren met de auto, daarom lijkt het ons leuk om allemaal met de fiets te komen, die kunnen we daar volop kwijt. Tevens is het makkelijker om met de fiets naar de andere bezienswaardigheden te komen en gezelliger. Mocht het komen op de fiets echt niet mogelijk zijn dan adviseren wij je om de auto te parkeren bij ontmoetingscentrum de Zonzeel, Poolsestraat 13 in Hooge Zwaluwe (circa 5 minuten lopen). Wil je graag samen fietsen? Neem contact met ons op en dan kijken wij wie er bij je in de buurt woont die ook graag samen fietst.

Heb je nog nooit van SIL gehoord?
Neem contact op met ons, wie weet is het iets voor jou!?
Of kijk op www.swodrimmelen.nl/sil

Aankomende evenementen