Niet Aangeboren Hersenletsel

Een aantal keer per jaar organiseren we een Thema-avond. Aan de hand van een thema en een spreker wordt kennis gedeeld. Bezoekers ervaren lotgenotencontact in een gemoedelijke sfeer en deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. De bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van SWO, Het Vierendeel 6 in Made.

Voor partners van jonge mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, hebben we een aantal keer per jaar een avond waarin zij samenkomen om ervaringen te delen.

Bij Het Kennis & Steunpunt mantelzorg geven we graag advies om de mantelzorgtaken makkelijker te maken. Schrijf je in bij mantelzorg@swodrimmelen.nl om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden van deze activiteiten.

Jongeren Café Brein Breda is een ontmoetingsplek voor jongeren en (jong) volwassenen (18-35 jaar) met Niet Aangeboren Hersenletsel. Bij deze jongeren met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing, ongeval of hersentumor.

Ook de ouders van de jongeren kunnen tijdens de café-avonden vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan.

Jongeren Café Brein Breda vindt plaats in buurthuis de Poelewei in Breda, Monseigneur de Vetstraat 2, 4817 JP Breda.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar jongerencafebreinbreda@revant.nl en/of jongerencafebreinbreda@amarant.nl

replica omega watch bracelets gucci g chrono watch replica fake hublot swiss replik fake genuine hublot Replica replica panerai knockoff guide