Het juridisch spreekuur bij SWO gaat door

Een kosteloos en laagdrempelig juridisch spreekuur bij u in de buurt

Sinds medio 2018 biedt SWO Drimmelen een juridisch spreekuur aan. Dit in samenwerking met advocaat mr. Roel Joosen van Advocatenkantoor Osté te Oosterhout. Dit spreekuur vindt plaats op de eerste verdieping van Het Vierendeel te Made en u kunt hiervoor op afspraak langskomen. Ook een telefonisch consult behoort tot de mogelijkheden.

Het doel van het juridisch spreekuur is het op weg helpen van mensen die geconfronteerd worden met een juridisch probleem. U kunt bij het spreekuur terecht voor al uw juridische vragen op het terrein van verschillende rechtsgebieden, zoals: personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgang), strafrecht (zitting bij de politierechter, OM-zitting), arbeidsrecht (ontslag) en bestuursrecht (afwijzing/intrekking bijstand). U zult bij het spreekuur worden voorzien van een juridisch advies of u zult worden doorverwezen naar een instantie die ondersteuning kan bieden.

Het spreekuur is voor iedereen toegankelijk, anoniem en geheel kosteloos. Kortom: wilt u worden voorzien van een juridisch advies bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen met SWO Drimmelen via 0162-451894 of u kunt direct contact opnemen met mr. Roel Joosen van Advocatenkantoor Osté via 0162-466626.

Aankomende evenementen