SWO brengt mensen samen. Met NLdoet.  
Doe jij met ons mee?

Op vrijdag 10 maart doet SWO mee aan NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook tijdens ons 25-jarig bestaan willen we zelf actief deelnemen aan wat we uitdragen. Zo voeren we met ons bestuur, onze medewerkers, vrijwilligers en geïnteresseerde inwoners minimaal 25 ‘klussen’ uit bij mensen thuis.  

SWO-activiteiten voor NLdoet 

Beleef als vrijwilliger de allerleukste activiteiten, zoals:  

  • SAMEN op de koffie bij inwoners. Mét natuurlijk jubileumgebak! Bezorg jij hen een mooie dag? 
  • SAMEN groene vingers kweken. Help in de tuin van inwoners die dit zelf niet meer kunnen of kunnen betalen. Laat jij hen weer genieten van de natuur aan huis?   
  • SAMEN een klusje klaren. Breng energiebesparende materialen aan in huis van inwoners met een kleine portemonnee. Zorg jij dat zij er weer warmpjes bijzitten?  

Onze activiteiten starten vanuit een centrale plek in de gemeente. Na afloop ontmoeten we elkaar om na te praten over de dag onder het genot van een hapje en drankje.  

Doe jij mee? Wil je graag dat wij bij jou op bezoek komen? Of ken je iemand die je hiermee blij kunt maken?  

Laat het ons weten via mail info@swodrimmelen.nl of telefoonnummer 0162-451894. 

Met deze activiteiten willen we mensen met elkaar verbinden en ook een bijdrage leveren aan de bewustwording dat het steeds belangrijker wordt om er voor elkaar te zijn. En dat dit op verschillende manieren, vaak met een kleine moeite, mogelijk is.  

Omdat we niet zonder elkaar kunnen. “Ertoe doen” is belangrijker dan ooit, voor de ander maar ook voor jezelf.  

Maak jij samen met ons het verschil op 10 maart?  

NLdoet maken wij SAMEN mogelijk met Woonvizier, de Gemeente Drimmelen, het Oranjefonds en met alle vrijwilligers die zich op deze dag inzetten voor een ander.

Aankomende evenementen