Fotowedstrijd

Wedstrijdinformatie
Het thema mag zo breed mogelijk geïnterpreteerd worden. De foto’s kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met aandacht hebben en zorg dragen voor de medemens, iets betekenen voor de samenleving, maar ook goed voor jezelf zorgen en actief werken aan uw eigen welzijn. Iedereen die in de gemeente Drimmelen woont of werkt mag meedoen aan de fotowedstrijd. De foto’s hoeven niet in de gemeente Drimmelen gemaakt te zijn.
Er mogen maximaal 3 foto’s ingestuurd worden naar: fcdinasa@casema.nl Insturen kan tussen 1 april en 1 oktober 2023 onder vermelding van: naam, adres, telefoonnummer en het verhaal bij uw foto(‘s). Na 1 oktober zal een vakkundige jury een winnaar kiezen. Een deel van de ingezonden foto’s zal te zien zijn op ons jubileumcongres in december 2023.

Regelement
Foto’s mogen in zwart-wit en/of in kleur ingestuurd worden; Graag de foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie insturen; De rechten van de foto’s moeten in zijn geheel bij de fotograaf liggen; Als er personen op de foto staan moeten die daar toestemming voor geven; Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft u SWO Drimmelen het recht de foto(‘s) voor eigen gebruik op te slaan, zonder vergoeding; De beoordeling wordt gedaan door een vakkundige jury. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist Dinansa in samenspraak met het bestuur van SWO Drimmelen.

Aankomende evenementen