3e E-fietsinformatiedag van de gemeente Drimmelen op 21 september 2017

Na een succesvolle dag in 2015 en in 2016 wordt er op donderdag 21 september a.s. weer een elektrische fietsinformatiedag verzorgd door de gemeente Drimmelen. De gezellige en informatieve dag is bedoeld voor 50-plussers. Heeft u nog geen elektrische fiets, maar overweegt u een elektrische fiets aan te schaffen? Of heeft u er al één maar wilt u uw fietsvaardigheid met uw elektrische fiets vergroten, óf de kans dat u met de fiets ten val komt verkleinen? Dan is deze dag zeker de moeite waard. Voor deelname wordt een kleine bijdrage van € 5,- per persoon gevraagd. De lunch wordt verzorgd.
De organisatie is in handen van SOAB uit Breda. Op de website www.e-biketraining.nl vindt u op de pagina ‘recente acties’ een tv-opname van een eerder door SOAB georganiseerde fietsinformatiedag in Vught.
Tijdens een leerzame presentatie worden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en praktische tips gegeven. Ook wordt aandacht besteed aan het voorkomen van valpartijen en ongelukken. Nadat u onder begeleiding van een beweegcoach enkele reactie- en balanstesten heeft uitgevoerd, kunt u desgewenst verschillende elektrische fietsen van een lokale rijwielhandelaar uitproberen en/of de vaardigheid met uw eigen fiets onder begeleiding van twee fietscoaches checken. Omdat de fietsen van de deelnemers ter plaatse desgewenst ook kunnen worden afgesteld voor een goede zithouding is het wenselijk dat u op uw eigen elektrische of gewone fiets komt. In de middag wordt er op de eigen fiets ook een korte rondrit door de gemeente gemaakt.
De dag wordt georganiseerd bij Sporthal Driedorp te Wagenberg (09.45-15.30 uur). Er is ruimte voor 40 deelnemers. Schrijf dus ook gerust uw partner of een vriend of vriendin in. In verband met de logistiek en lunch moet iedereen zich wel vooraf aanmelden.
U kunt zich aanmelden op www.e-biketraining.nl Klik daar op ‘naar aanmelding’ en vervolgens op ‘Drimmelen’, dan komt u automatisch op de aanmeldpagina.

Eventueel kunt u ook hier een pdf downloaden en afdrukken met een inschrijffformulier

Datum: 
do, 21/09/2017 - 09:45 tot 15:30