Klussendienst

De Klussendienst in de gemeente Drimmelen ondersteunt mensen die hulp kunnen gebruiken met (kleine) klussen in en om het huis en is bedoeld voor degenen die geen beroep kunnen doen op kinderen, buren of andere familieleden en die het financieel wat moeilijker hebben. 

Wat doet de Klussendienst?

De Klussendienst verricht kleine klussen in en rondom het huis zoals het repareren van kapotte verlichting of een lekkende kraan, het ophangen van gordijnen of het aanbrengen van tochtstrippen en aansluiten van apparatuur. Ook voor licht sjouwwerk en het instellen van radio- en tv-zenders kunt u de Klussendienst bellen. Daarnaast kan de Klussendienst eenmalig klein tuinonderhoud doen zoals het snoeien van een struik of overhangende tak.

Kleine klussen

De Klussendienst helpt u bij kleine klussen. Zaken zoals schilderwerk, verbouwingen, verhuizingen, groot en structureel tuinonderhoud vallen niet onder de werkzaamheden van de Klussendienst. Mocht een klus te groot zijn voor de Klussendienst dan verwijzen wij u naar een betrouwbaar lokaal bedrijf die uw klus wel kan oppakken.

Komt een bepaalde klus voor rekening van de verhuurder van uw woning, dan nemen wij in overleg met u contact op met de verhuurder. 

Kosten

De Klussendienst kost € 2,50 per half uur + de kosten voor eventuele materialen die de klusjesman namens u gekocht heeft. Er is een minimale bijdrage van € 2,50 per klus.

U betaalt het bedrag contant en rechtstreeks (liefst gepast) aan de klusjesman.

Klussen aanmelden 

Heeft u een paar handige handjes nodig? Meld uw klus dan aan bij de Klussendienst. U kunt hiervoor contact opnemen met SWO Drimmelen 0162 - 45 18 94. Per e-mail kunt u uw klus aanmelden via: info@swodrimmelen.nl